برگزاری اولین روز از دوازدهمین دوره مهارت های آموزشی پایه

به گزارش روابط  عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش واحد توان مند سازي: اولين روز از دوازدهمين دوره مهارت­ هاي آموزشي پايه ويژه اعضاي هيات علمي علوم پايه و باليني روز سه شنبه ۱۰ مهرماه از ساعت ۸:۰۰ الي ۱۶ در سالن G6 سازمان مركزي برگزار شد.

برنامه اين دوره شامل مجموعه­ اي از كارگاه ­هاي محوري (درحيطه­ هاي كليات، مباني، روش­ هاي آموزشي و ارزيابي) و كارگاه­هاي انتخابي (موضوعات اختصاصي آموزش پزشكي در دو حوزه روش­ هاي آموزشي و ارزيابي فراگيران) مي باشد. كارگاه هاي محوري دو روز در تاريخ­ هاي ۱۰ و ۱۱ مهرماه برگزار مي­ گردد و كارگاه­ هاي انتخابي نيز در روزهاي دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه هر هفته تا تاريخ ۱ آبان ماه برگزار خواهد شد كه شركت كنندگان بايد از بين عناوين ارائه شده در ۸ كارگاه حضور داشته باشند. در اين دوره ۳۳ نفر از اعضاي هيات علمي گروه علوم پايه و باليني حضور داشتند.

در ابتدا پس از تلاوت آياتي چند از كلام الله مجيد، دكتر امير حسين جهانشير، مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش ضمن خوش آمدگويي به اعضاي هيات علمي، به معرفي دوره پرداختند. مدرسين در روز  اول كارگاه به ترتيب ارائه برنامه: دكتر محمد شريعتي با موضوع "مهارت هاي سخنراني"، دكتر ريتا مجتهدزاده با موضوع "طراحي آموزشي" و دكتر عظيم ميرزازاده در دو مبحث با موضوعات "اصول و مباني ياددهي - يادگيري" و مبحث"آموزش باليني" مي باشند.