برگزاری اولین روز کارگاه "تکنیک های سخنرانی و روش های ایجاد انگیزه یادگیری در کلاس درس"

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش واحد توانمندسازي مدرسين:  اولين روز از كارگاه سه روزه " تكنيك هاي سخنراني و روش هاي ايجاد انگيزه يادگيري در كلاس درس" با هدف ارائه اصول سخنراني موثر و جهت ارتقاي عملكرد اعضاي هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران از ساعت ۸ تا ۱۲ در سالن شوراي مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه برگزار شد.
در ابتداي جلسه دكترمريم عليزاده ضمن خوشامدگويي به بيان اهداف اين برنامه پرداختند و مراسم معارفه انجام شد، سپس دكتر ميرزازاده به سخنراني در ارتباط با مبحث چگونگي ساماندهي سخنراني و استفاده از زبان بدن بر اساس مراحل نه گانه گانيه، پرداختند. در ادامه نيز دكتر لادن فتي مبحث دانشجوي مشكل يا نسل هزاره، مشكل از كيست؟ را مطرح كردند. روز دوم اين كارگاه با مبحث تكنيك هاي تعاملي كردن سخنراني در تاريخ ۲۰ آذرماه برگزار خواهد شد.