18 مهر 1403 چهارشنبه

برگزاری اولین روز کارگاه "چگونه یک سخنرانی تعاملی و موثر ارائه دهیم؟"

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش واحد توانمندسازي مدرسين: اولين روز از كارگاه سه روزه"چگونه يك سخنراني تعاملي و موثر ارائه دهيم؟" با هدف ارائه اصول سخنراني موثر و جهت ارتقاي عملكرد اعضاي هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۶:۳۰ در سالن شورا مركز مطالعات و توسعه آموزش برگزار شد.
در ابتداي جلسه دكتر ميرزازاده ضمن خوشامدگويي به بيان اهداف اين برنامه پرداختند و مراسم معارفه انجام شد، ابتدا هر يك از شركت كنندگان به صورت انفرادي و خصوصي به بررسي و نقد ويدئويي كه از قبل، از سخنراني خود ضبط كرده بودند پرداختند.
هدف از اين كار مشاهده عملكرد و انجام بازانديشي بر عملكرد واقعي توسط خود فرد بود. سپس مشكلات موجود در راه ارائه سخنراني فعال و تاثيرگذار با استفاده از تجارب شركت‌كنندگان شناسايي و طبقه‌بندي شد.
 در ادامه در مورد نحوه سازمان‌دهي سخنراني و عوامل دخيل در ارايه يك سخنراني موثر، بحث شد. قسمت بسيار كاربردي و جذاب كارگاه در اين روز فراهم كردن فرصتي براي ارائه سخنراني توسط شركت‌كنندگان به صورت زنده، فيلم‌برداري و پخش مجدد در همان روز براي ارائه بازخورد در حين ارائه سخنراني بود كه در انتهاي كارگاه انجام شد.  اساتيد كارگاه به ترتيب حضور در برنامه: دكتر ليلا صديق پور، دكتر عظيم ميرزازاده و دكتر محمد شريعتي بودند.

گالري عكس