برگزاری اولین نشست کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه در سال 1403

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان، اولین نشست کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه در سال جاری، در روز دوشنبه مورخ بیست و هفتم فروردین ماه از ساعت 15 تا 17:30 به صورت حضوری و در مرکز مطالعات دانشگاه برگزار شد.
ابتدا به معارفه دبیر کمیته و حاضرین در جلسه پرداخته شد، سپس پیام خانلری، دبیر کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه، ضمن ارائه برنامه عملیاتی واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان در سال جاری، در خصوص جزئیات برنامه توضیح داد؛ سرپرستان و اعضای کارگروه های کمیته دانشجویی معرفی شدند و مقرر شد برنامه یکساله خود را تا پایان ماه جاری ارسال کنند.
همچنین مقرر شد ژورنال کلاب ها در حوزه آموزش پزشکی، به صورت آنلاین برگزار شود و اسامی ارائه دهندگان تا سی ام فروردین ماه مشخص شود.
کار تیمی در دوران دانشجویی، موضوعی بود که حاضرین در جلسه در ساعت پایانی، در خصوص آن به بحث و گفتگو  و بیان دیدگاه های خود پرداختند.