برگزاری بیست و پنجمین نشست کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه

به گزارش واحد توانمندسازي و مشاركت آموزشي دانشجويان مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، بيست و پنجمين جلسه هم انديشي كميته دانشجويي توسعه آموزش در روز سه شنبه مورخ بيست و هشتم ارديبهشت ماه از ساعت ۱۵:۰۰ تا ۱۶:۴۵ به صورت وبيناري و با استفاده از نرم افزار 3B برگزار شد.
دكتر محبوبه مافي نژاد «مدير واحد توانمندسازي و مشاركت آموزشي دانشجويان» به ارائه توضيحاتي در خصوص هفته آموزش پرداخت و ويژه برنامه هاي دانشجويي اين هفته را مرور كرد. وي همچنين بر مشاركت فعال اعضاي كميته/ كارگروه دانشجويي توسعه آموزش دانشكده ها در كارگاه، وبينار و نشست تخصصي حيطه دانشجويي تاكيد كرد.
سپس در خصوص بخش هاي مختلف در نظر گرفته شده به منظور برگزاري «نشست اختصاصي اعضاي كميته/ كارگروه دانشجويي توسعه آموزش دانشكده ها» با مشاركت حاضرين در جلسه تصميم گيري شد.