برگزاری بیست و یکمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی ، سیزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و دومین جشنواره دانشجویی ایده های نواورانه آموزشی

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، بيست و يكمين همايش كشوري آموزش علوم پزشكي، سيزدهمين جشنواره آموزشي شهيد مطهري و دومين جشنواره دانشجويي ايده هاي نواورانه آموزشي در روزهاي بيستم  تا بيست و سوم تيرماه 1399و به صورت كاملا مجازي با شعار " همايشي مطلقا مجازي در هنگامه همه گيري كرونا" برگزار خواهد شد.

در اين چارچوب برنامه همايش به شرح ذيل مي باشد: 1- جمعه 20 تيرماه سيزدهمين جشنواره كشوري شهيد مطهري 2- شنبه مورخ 21 تير ماه :كارگاههاي پيش از همايش – مراسم افتتاحيه همايش و اختتاميه جشنواره شهيد مطهري 3- يكشنبه 22 تيرماه : همايش كشوري و جشنواره ايده هاي نوآورانه   4- دوشنبه 23 تيرماه: همايش كشوري –اختتاميه همايش و جشنواره ايده هاي نواورانه

بدين ترتيب كليه رويدادهاي همايش بدون هيچ گونه سفر شركت كنندگان/ ارائه كنندگان به تهران و صرفا از طريق مجازي برگزار مي شود.

علاقه مندان مي توانند براي كسب اطلاعات بيشتر به آدرس http://ichpe.org/  مراجعه فرمايند .