18 مهر 1403 چهارشنبه

برگزاری جلسه "مشاهده آموزش همتایان" در دانشکده دندانپزشکی

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش واحد توان مند سازي: برنامه مشاهده آموزش همتايان(ماه) دردانشكده دندانپزشكيروز دوشنبه ۱۱ ارديبهشت ماه برگزار شد. در اين برنامه دكتر سيمين زهرا محبي به عنوان مشاهده شونده در برنامه" مشاهده آموزش همتايان" دانشكده شركت كرد.اين جلسه براي دانشجويان دكتراي عمومي سال سوم رشته سلامت دهان نظري1 به صورت سخنراني برگزار گرديد كه دكتر اميرجلال عباسي، عضو هيئت علمي گروه جراحي، از دانشكده دندانپزشكي به مشاهده تدريس ايشان پرداخت.

برنامه ماه در چارچوب نظام جامع توانمندسازي اعضاي هيات علمي دانشگاه (مصوب شوراي دانشگاه) طراحي شده است و هدف آن ارتقاي توانمندي تدريس در محيط هاي مختلف آموزشي از طريق حضور يك هيات علمي مجرب است. انتخاب مشاهده گر بر اساس نظر خود هيات علمي و از ليست موجود انجام مي شود. شركت در اين برنامه هم براي مشاهده گران و هم براي مدرسان داراي امتياز توان­مند سازي آموزشي است.