برگزاری جلسه "گزارش ارزیابی بازخورد به تکالیف دوره مهارت‌های آموزشی پایه و ارائه نکات کاربردی

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش، جلسه "گزارش ارزيابي بازخورد به تكاليف دوره مهارت‌هاي آموزشي پايه و ارائه نكات كاربردي" با حضور دكتر مريم عليزاده مسئول واحد توانمندسازي آموزشي اعضاي هيات علمي دانشگاه و جمعي از دانشجويان دكتري آموزش پزشكي در تاريخ ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ از ساعت ۱۱ الي ۱۳ در بستر مجازي اسكاي روم برگزار شد.
ابتدا در اين جلسه در خصوص نحوه ارائه بازخورد موثر به تكاليف دوره مهارت‌هاي پايه توضيحاتي داده شد، سپس گزارشي از نحوه ارائه بازخوردها در دوره‌هاي گذشته ارائه شد.
در پايان به سوالات دانشجويان در راستاي آمادگي بيشتر آن‌ها در رابطه با نحوه ارائه بازخورد موثر به اين دوره آموزشي پاسخ داده شد.