برگزاری جلسه آخر و اختتامیه دوره دانا

جلسه آخر و اختتامیه دوره دانا روز چهارشنبه بیست و نهم فروردین ماه از ساعت ۱۵:۳۰ تا ۱۸ در سالن شورای ساختمان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه با حضور دکتر محبوبه مافی نژاد، مدیر مرکز و دکتر نسترن مقبولی، مدیر واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان برگزار شد.
در ابتدای جلسه، اساتید مروری بر اهداف دوره برگزار شده داشتند.‌ سپس اعضای دو گروه پروژه خود را ارائه دادند.
اعضای گروه اول صبا منافی آذر، زینب طباطبایی، شایان غلامی و منتور گروه مهناز سادات مرتضوی، پروژه خود را ارائه دادند و اعضای گروه دوم پروژه گروه اول را نقد کردند.
اعضای گروه دوم منیژه زارعی، علی رحمانیان، سوسن زرگر، ژاله بهلولی، احسان حسینی و منتور گروه امید قیسوندی بودند که پس از ارائه این گروه نیز گروه اول پروژه را نقد کردند.
در ادامه دو گروه به انتقادات و سوالات گروه مقابل پاسخ دادند و دکتر مافی نژاد و دکتر مقبولی نیز نقاط قوت و ضعف هر پروژه را بیان کردند.
اساتید حمایت خود را از پروژه‌های دانشجویان اعلام کردند. در صورت تمایل مجریان، این پروژه ها در قالب برنامه های اکستراکوریکولار و به صورت طرح پژوهشی و توسعه آموزش در مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه ثبت و اجرا خواهند شد.