برگزاری جلسه آموزشی سامانه مدیریت توانمندسازی اعضای هیات علمی دانشگاه (سامانه توانا)

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش واحد توانمندسازی: جلسه آموزشی سامانه مدیریت توانمندسازی اعضای هیات علمی دانشگاه (سامانه توانا ) ویژه مدیران دفاتر توسعه آموزش دانشکده ها و کارشناسان آموزشی در تاریخ 20 و 21 مردادماه از ساعت 10 تا 12 به صورت همزمان در بستر نرم افزار اسکای روم برگزار شد.

این سامانه از سال 1400 با هدف یکپارچه سازی و نظم بخشی به فعالیت های توانمندسازی آموزشی اعضای هیات علمی دانشگاه و ایجاد بانک اطلاعاتی در بخش های مختلف از جمله درخواست امتیاز آموزشی و مدیریت برگزاری دوره ها و برنامه های آموزشی از جانب دفاتر توسعه آموزش دانشکده و بیمارستانها، درخواست معادل سازی مدارک آموزشی و معافیت از دوره یادگار، درخواست برنامه مشاهده آموزش همتایان و .... برای اعضای هیات علمی دانشگاه طراحی و در حال استفاده می باشد.

در این روز کارشناسان واحد توانمندسازی آموزشی اعضای هیات علمی دانشگاه، سمیه جعفری و شهرزاد برهانی توضیحاتی در خصوص استفاده از سامانه توانا به صورت عملی ارائه دادند و در پایان پاسخگویی به سوالات و ابهامات شرکت کنندگان انجام شد.