18 مهر 1403 چهارشنبه

برگزاری جلسه ارائه راهکارهای پیشنهادی جهت ارتقای کیفیت آموزشی بیمارستان های دانشگاه

اين جلسه روز چهارشنبه 4 مردادماه با حضور معاون آموزشي دانشگاه، معاونين آموزشي بيمارستانها، مدير مركز و مسؤول واحد ارزشيابي مركز مطلعات و توسعه آموزش دانشگاه، در سالن شوراي معاونت آموزشي دانشگاه برگزار شد.

هدف از اين جلسه مرور روند ارزيابي بيروني بيمارستانها توسط ارزيابان كشوري و بررسي راهكارهاي پيشنهادي جهت ارتقاي كيفيت آموزش در مراكز آموزشي- درماني بود.

در ابتدا، دكتر ميرزازاده ضمن تشكر از معاونين آموزشي و دست اندركاران تيم اعتباربخشي بيمارستانها و رابط اعتباربخشي دانشگاه قبل و در حين بازديد ارزيابان كشوري، يادآور شد: ما ميخواهيم اين موضوع اعتباربخشي را به يك پروسه بهبود كيفيت مستمر تيديل كنيم و به اين فكر كنيم كه از اين فضاي بوجودآمده؛ هم از بعد رواني و هم از بعد وجود استانداردها، چگونه استفاده  كنيم كه باعث بهبود و ارتقاي كيفيت آموزشي بيمارستانها شويم. شايد لازم باشد در آينده، جلسات خاص و تخصصي را برگزار كنيم.

در ادامه، دكتر جهانشير ضمن تشكر از همكاري مسؤولان آموزشي بيمارستانها، گزارشي از روند بازديد ارزيابان كشوري و نقاط قوت و ضعف اين بازديدها ارايه كرد. سپس دكتر گندمكار خلاصه اي از نظرات تحليلي و توصيفي تيم هاي اعتباربخشي بيمارستانها در خصوص حيطه هاي مختلف اين ارزيابي ارايه نمود و مقرر شد پس از دريافت نقطه نظرات همه بيمارستانها، موارد به شكل مكتوب به وزارتخانه منعكس شود.

ارايه راهكارهاي پيشنهادي شركت كنندگان جهت ارتقاي كيفيت آموزش در بيمارستانها، موضوع مهم ديگري بود كه در خصوص اين نظرات و پيشنهادات، بحث و تبادل نظر انجام شد. در انتها دكتر جليلي با تشكر از زحمات مسؤولان آموزشي بيمارستانها و اعضاي تيم اعتباربخشي دانشگاه در طول فرايند اعتباربخشي، در خصوص پيشنهادات و مطالب ايراد شده، نظرات خود را بيان كرد.

گالري تصاوير