18 مهر 1403 چهارشنبه

برگزاری جلسه ارزشیابی اعضای هیات علمی پردیس بین الملل

جلسه بررسي ارزشيابي اعضاي هيات علمي پرديس بين­ الملل دانشگاه در تاريخ ۹۶/۹/۱ در سالن شوراي مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه با حضور معاون آموزشي و همكاران حوزه آموزش پرديس و مسؤولان ارزشيابي مركز مطالعات برگزار شد. در ابتداي جلسه دكتر حسن زاده، معاون آموزشي پرديس بين­ الملل، سوابق اجراي ارزشيابي هيات علمي در پرديس بين­ الملل و فرايند اجرايي فعلي آن را شرح داده و نمونه­ هايي از گزارشات ارزشيابي را ارائه نمودند. در ادامه ضمن بازبيني محيط نرم­ افزار مورد استفاده در پرديس و منوهاي آن، چالش­هاي اجراي فرايند ارزشيابي به ويژه لزوم تكميل اطلاعات و زيرساخت­هاي آن در سامانه سيپاد و فعال­ سازي محتواي انگليسي در برنامه مورد بحث قرار گرفت. در پايان مقرر شد هماهنگي­ هاي مورد نياز با معاونت­هاي آموزشي و فناوري اطلاعات دانشگاه جهت راه ­اندازي سامانه ارزشيابي اعضاي هيات علمي در پرديس بين­ الملل صورت پذيرد.