برگزاری جلسه دوم دوره دانا

جلسه دوم دوره دانا در روز یکشنبه مورخ بیست و نهم بهمن ماه سال جاری، در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد. قسمت اول جلسه با تدریس ریحانه گلباف، دانشجوی دکترای تخصصی آموزش پزشکی با موضوع نیازسنجی آموزشی انجام شد. در این نشست مفهوم نیازسنجی آموزشی، اهمیت آن و روش‌های مهم و کاربردی‌تر نیازسنجی به دانشجویان آموزش داده شد و در انتهای جلسه نیز بازی گروهی در حیطه روش‌های نیازسنجی آموزشی انجام شد.

قسمت دوم جلسه با تدریس دکتر مریم کرباسی مطلق، عضو هیئت علمی مرکز مطالعات و توسعه آموزش و مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان برگزار شد. در این جلسه به اهداف آموزشی، انواع اهداف و سطوح مختلف اهداف آموزشی پرداخته شد. در انتهای جلسه هم فعالیت گروهی نوشتن اهداف آموزشی برای سه دوره آموزشی مختلف انجام شد.