برگزاری دهمین نشست کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه

به گزارش واحد فراگيران مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، اولين جلسه هم انديشي كميته دانشجويي توسعه آموزش دانشگاه در سال ۱۳۹۹ در روز سه شنبه مورخ ۲۶ فروردين ماه برگزار شد. در اين نشست كه به صورت وبيناري برگزار شد، كليه اعضا به صورت فعال و پويا حضور داشتند.
در ابتداي جلسه دكتر محبوبه مافي نژاد ضمن عرض تبريك به مناسبت فرا رسيدن سال نو و اعياد شعبانيه گزارشي اجمالي از روند فعاليت هاي واحد و اعضاي كميته دانشجويي در سال گذشته ارائه نمود و از مشاركت فعالانه اعضاي كميته و كارگروه هاي توسعه آموزش دانشكده اي تشكر كرد. همچنين از اعضاي كميته به عنوان رهبران حوزه آموزش ياد كرد و بر حضور پر رنگ دانشجويان در عرصه آموزش پزشكي تاكيد نمود. پيگيري و ممارست در پيشبرد اهداف كارگروه دانشجويي توسعه آموزش دانشكده ها را در راس فعاليت دبيران در سال جاري بر شمرد و از حمايت و مشاوره علمي مركز مطالعات و واحد فراگيران در اين مسير خبر داد.
در ادامه، هر يك از اعضا به منظور ايجاد انگيزه در دانشجويان براي عضويت در كارگروه دانشجويي توسعه آموزش و فعاليت هر چه بيشتر كارگروه ها پيشنهادهايي دادند كه از جمله آن ها مي توان به ايجاد پروژه هاي مشترك در سطح دانشكده هاي اين دانشگاه اشاره كرد. دبيران كارگروه ها نيز مشكلات آموزشي و خلاء هاي موجود در اين حيطه، كم توجهي به آموزش مجازي، نداشتن انگيزه دروني و بيروني براي فعاليت در حوزه آموزش و منفي نگري دانشجويان در تغيير وضعيت موجود را به عنوان مهمترين دغدغه اعضاي كارگروه دانشجويي توسعه آموزش دانشكده ها مطرح كردند. سپس دكتر مافي نژاد بر تعامل هر چه بيشتر اعضاي كميته دانشجويي با يكديگر، با ساير دانشجويان دانشكده و اساتيد، انجام فعاليت هاي گروهي، تقسيم پروژه هاي كلان به خرد به منظور پيشبرد مرحله به مرحله امور و ايجاد انگيزه هر چه بيشتر در دانشجويان تاكيد كرد؛ و راهكارهايي براي تشويق دانشجويان به فعاليت در كارگروه دانشجويي توسعه آموزش ارائه داد.
در پايان از بين اعضاي كميته دانشجويي مركز براي كانديد شدن در كميته كشوري توسعه آموزش راي گيري شد و در نهايت با بررسي رزومه و برنامه عملياتي متقاضيان، محمد جواد وادي زاده با حداكثر آرا انتخاب و معرفي شد.