برگزاری دهمین نشست کمیته دانشجویی توسعه آموزش در سال 1402

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان، دهمین نشست کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه در سال جاری در روز دوشنبه مورخ بیست و پنجم دی ماه از ساعت 15 تا 17:30 به صورت حضوری برگزار شد.
دکتر نسترن مقبولی، مدیر واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان، در ابتدای جلسه در خصوص برنامه های اجرا شده توسط کمیته دانشجویی دانشگاه، نقاط قوت و ضعف  آنها، نحوه مشارکت اعضا در برنامه ها نظرسنجی کرد و  پیشنهادات حاضرین در جلسه را برای برنامه های سال آتی کمیته دانشجویی مد نظر قرار داد. سپس سارینا زارع از برنامه ریزی برای برگزاری وبینار بین المللی با موضوع  Networking در پایان ماه ژوئن به دلیل عدم دسترسی به اساتید خارجی به دنبال تعطیلات سال جدید میلادی گفت. همچنین برای برگزاری مراسم افتتاحیه دوره دانا در بهمن ماه برنامه ریزی شد. در پایان، «نحوه پژوهش درست و اصولی» به بحث و  تبادل نظر گذاشته شد.