برگزاری دوره " چگونه یک نقش الگو (Role model) موثر باشیم؟" ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه

دوره " چگونه یک نقش الگو (Role model) موثر باشیم؟"ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه از تاریخ 10مهرماه تا 26 مهرماه سال جاری به صورت مجازی (همزمان  غیر همزمان) برگزار می گردد. این  دوره دارای امتیاز توانمند سازی آموزشی برای اعضای هیات علمی دانشگاه می باشد.
هدف از برگزاری این دوره، آشنایی اعضای هیات علمی دانشگاه  با راهکارهایی جهت ارتقای نقش الگویی می باشد چرا که نقش الگویی در شکل دادن به ارزش‌ها، نگرش‌ها، اخلاق و رفتار حرفه‌ای دانشجویان موثر است و در انتخاب شغل آینده آن‌‌ها نیز سهم به‌سزایی دارد‌. ارتقای دانش و مهارت کافی جهت ایفای نقش‌الگویی در اعضای هیأت علمی ضروری است و امروزه در آموزش پزشکی استفاده ازنقش‌الگویی به عنوان ابزار آموزشی، مورد توجه قرار گرفته است.
 لطفا جهت ثبت نام از طریق سامانه توانا اینجا کلیک کنید. (یوزر و پسورد برای افرادی که اولین بار وارد سامانه می شوند کد ملی شما می باشد).
جهت دریافت راهنمای ورود به سامانه اینجا کلیک کنید.
شماره تماس: 88955016 داخلی 201،302،301

Amir Hossein Mahvi