19 تیر 1403 سه شنبه

برگزاری دومین برنامه از برنامه های کنگره هفته آموزش

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش، دومین برنامه از برنامه های کنگره هفته آموزش دانشگاه با عنوان پنل نکات کلیدی در پیاده سازی برنامه منتورینگ اعضای هیات علمی مورخ ۱۶ اردیبهشت ماه سالجاری از ساعت ۹:۰۰ تا ۱۰:۳۰ به صورت  هیبریدی (مجازی و حضوری) در سالن دارالفنون سازمان مرکزی برگزار شد.
این نشست با پنل نکات کلیدی در پیاده سازی برنامه منتورینگ اعضای هیات علمی با حضور دکتر الهه محمدی عضو هیات علمی مرکز مطالعات و توسعه آموزش، دکتر نسترن مقبولی مدیر واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان، دکتر سعید پورحسن  مدیر دفتر منتورینگ دانشگاه آغاز شد.در این پنل ابتدا مروری بر کلیات برنامه منتورینگ و عوامل موفقیت برنامه منتورینگ پرداخته شد.
سپس چالش های برنامه از دید حضار مورد بحث قرار گرفت و سوالاتی در این حوزه پرسیده شد. در نهایت دکتر پورحسن به بررسی و دسته بندی این چالش ها پرداخت.
لازم به توضیح است که برنامه های کنگره هفته آموزش در قالب برگزاری ۲۲ رویداد از ۱۶ اردیبهشت ماه الی ۲۱ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد. برای دریافت برنامه کنگره هفته آموزش دانشگاه اینجا کلیک کنید.