برگزاری دومین جلسه آموزشی از سلسله وبینارهای دوره برنا

دومین جلسه وبیناری دوره آموزشی برنا (سخنرانی موفق آموزشی) با موضوع «اصول طراحی آموزشی برای یک جلسه سخنرانی موثر» در روز شنبه مورخ نهم مرداد ماه از ساعت ۱۳:۰۰ تا ۱۴:۴۵ در بستر 3B برگزار شد.

به گزارش «واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان» مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، دومین جلسه وبیناری دوره آموزشی برنا (سخنرانی موفق آموزشی) در روز شنبه مورخ نهم مرداد ماه از ساعت ۱۳:۰۰ تا ۱۴:۴۵ در بستر 3B برگزار شد.
دکتر عظیم میرزازاده در این نشست، با موضوع «اصول طراحی آموزشی برای یک جلسه سخنرانی موثر» به تدریس نحوه برگزاری و سامان دهی یک جلسه سخنرانی/ آموزشی بر طبق مدل گانیه پرداخت.
وی در ابتدای جلسه با توجه به محتوای آموزشی که از قبل در اختیار دانشجویان قرار گرفته بود سوالاتی را مطرح کرد. سپس به سوالات/ ابهامات دانشجویان در خصوص مبحث مطالعه شده پاسخ داد.
در ادامه دانشجویان به سه گروه تقسیم شدند و کار عملی با موضوع «طراحی و سامان دهی یک جلسه آموزشی بر اساس ۹ مرحله گانیه» را در خصوص موضوعات تعیین شده انجام دادند. دکتر میرزازاده همچنین به تغییرپذیری آموزش و نحوه اداره جلسه در شرایط موجود اشاره کرد و به دانشجویان پیشرفت روز افزون و همواره در جهت مثبت را یادآور شد.