18 مهر 1403 چهارشنبه

برگزاری دومین جلسه کمیته علمی سمینار سراسری آموزش تعهد حرفه ای در علوم پزشکی

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش؛ دومين جلسه كميته علمي سمينار سراسري آموزش تعهد حرفه­اي در علوم پزشكي در تاريخ 3/8/96 از ساعت 10 تا 12 در سالن شوراي معاونت آموزشي دانشگاه برگزار شد.

مركز مطالعات وتوسعه آموزش با همكاري شوراي عالي اخلاق، گروه اخلاق فرهنگستان، گروه اخلاق پزشكي و گروه آموزش پزشكي دانشكده پزشكي و همچنين بنياد علمي فرهنگي استاد بهادري سمينار سراسري تعهد حرفه اي در26 بهمن ماه سال 1396 برگزار خواهد كرد كه بر اين اساس كميته علمي سمينار با حضور دكتر فريبا اصغري، دكتر ليلا افشار، دكتر همايون اميني، دكتر عليرضا پارساپور،دكتر سودابه جولايي، دكتر پونه سالاري، دكتر اميرعلي سهراب پور، دكتر سيدحسن عادلي، دكتر مينا مبشر، دكتر عظيم ميرزازاده، دكتر فاطمه سادات نيري برگزار شد.

در اين نشست كه 3 آبان ماه در سالن شوراي معاونت آموزشي برگزار شد، ابتدا دكتر ميرزازاده، دبير علمي سمينار ضمن تبريك به آقاي دكتر سهراب پور به عنوان معاون آموزشي و خوشامدگويي به اعضاي كميته علمي سمينار به شرح دستور دومين جلسه كميته علمي پرداخت و لزوم تعيين كليات برنامه را به عنوان هدف جلسه بيان كرد در ادامه دكتر شهسواري، مدير واحد رسانه­هاي مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه­، به مرور اقداماتي كه از ابتدا تا كنون براي سمينار انجام شده است پرداختند و سپس برنامه پيشنهادي سمينار مطرح گرديد و اعضاي كميته پيشنهادات خود را در زمينه كليات برنامه سمينار بيان كرده و نقطه نظرات خود را مطرح و در اين خصوص به بحث و بررسي پرداختند.
با توجه همكاري بنياد علمي فرهنگي استاد بهادري با مركز مطالعات و توسعه آموزش در برگزاري سمينار مقرر شد مراسم تقدير از اساتيد برجسته و الگو نيز در اين سمينار گنجانده شده و سازوكارهاي لازم در اين خصوص انديشيده شود.

در پايان پس از بحث و بررسي و با اجماع حاضرين جلسه كليات برنامه سمينار تعيين و مصوب گرديد. اين جلسه ساعت 12 به پايان رسيد .

توضيح اينكه جلسه بعدي كميته علمي سراسري تعهد حرفه­اي در دي ماه امسال برگزار خواهد شد.