برگزاری دومین روز از دوازدهمین دوره مهارت های آموزشی پایه

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش واحد توانمندسازي: دومين روز از دوازدهمين دوره مهارت­ هاي آموزشي پايه ويژه اعضاي هيات علمي علوم پايه و باليني روز چهارشنبه 11 مهرماه از ساعت ۸:۰۰ الي ۱۶ در سالن G6 سازمان مركزي برگزار شد.

مدرسين در اين روز به ترتيب ارائه برنامه: دكتر اميرحسين جهانشير، دكتر شيرازي، دكتر نجاتي صفا و دكتر رقيه گندم كار بودند.

هدف از اين كارگاه ها آشنايي اعضاي هيات علمي با موضوعات "اصول تعهد حرفه اي"، "استفاده از شواهد در تصميم گيري هاي يك معلم دانشگاه"، "بازخورد"، "نظام ارزيابي فراگير" بوده است. مبحث ابتداي اين جلسه براي شركت­كنندگان گروه علوم باليني ارائه گرديد.

شايان ذكر است ادامه مباحث در كارگاه­ هاي انتخابي با توجه برنامه ارائه شده در تاريخ ­هاي مقرر برگزار مي گردد.