برگزاری دومین روز از کنگره جهانی آموزش پزشکی (AMEE 2018)

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش:در پي برگزاري كنگره amee 2018 دومين روز اين برنامه در روز سه شنبه مورخ 6 شهريور ماه از ساعت 9 الي 14:30 در تالار ابن سينا دانشكده پزشكي ادامه داشت.

ابتدا سمپوزيوم با عنوان Acquisition, maintenance, and verification of surgical skills :ارائه گرديد، در ادامه پلنري با عنوان: Got Resilience? Promoting resilience, wellbeing, & vitality in healthcare professions education & organizations: An integrative approach

و در انتهاي برنامه سمپوزيوم به صورت زنده با عنوان:  Mind-body interventions in Health Professions education: Challenges, Strategies for Implementations and Lessons Learned   پخش گرديد.

شايان ذكر است آخرين روز اين برنامه فردا از ساعت 9 صبح در تالار ابن سينا ادامه دارد.

گالري عكس