برگزاری دومین روز وبینارهای تعاملی دوره محوری به صورت همزمان از نوزدهمین دوره مهارت­ پایه(دوره یادگار)

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش واحد توانمندسازی: دومین روز وبینارهای تعاملی دوره محوری از نوزدهمین دوره مهارت پایه(دوره یادگار) به صورت همزمان در بستر نرم افزار تری بی روز دوشنبه 17 آبان ماه از ساعت ۱۳ الی 15:30برگزار شد.
مدرس کارگاه در این روز دکتر الهه محمدی و دکتر ماندانا شیرازی بودند که به ترتیب مباحث"بازاندیشی بر نقش الگویی هیات علمی علوم پزشکی" و "آموزش پزشکی مبتنی بر شواهد" را ارائه دادند. این کارگاه به صورت بحث و گفتگو با شرکت کنندگان و تعاملی برگزار شد.
ادامه مباحث این دوره در کارگاه های محوری به صورت همزمان و کارگاه های انتخابی با توجه به برنامه ارائه شده در تاریخ های مقرر برگزار می شود.