برگزاری دومین روز وبینارهای تعاملی دوره محوری به صورت همزمان از هفدهمین دوره مهارت­ های آموزشی پایه

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش واحد توانمندسازي: دومين روز وبينارهاي تعاملي  دوره محوري از هفدهمين دوره مهارت هاي آموزشي پايه به صورت همزمان در بستر نرم افزار ادوبي كانكت روز دوشنبه ۱۷ آذرماه از ساعت ۱۳ الي ۱۵ برگزار شد.

مدرس كارگاه در اين روز دكتر ماندانا شيرازي بود كه مبحث "استفاده از شواهد در تصميم گيري معلم دانشگاه" را ارئه داد. اين كارگاه به صورت تعاملي برگزار شد و شركت كنندگان با استفاده از يك سناريو شواهد موجود در آموزش پزشكي را تمرين كردند.

ادامه مباحث اين دوره در كارگاه هاي محوري به صورت همزمان و  كارگاه هاي انتخابي با توجه به برنامه ارائه شده در تاريخ هاي مقرر برگزار مي گردد.