18 مهر 1403 چهارشنبه

برگزاری دومین روز کارگاه "چگونه یک سخنرانی تعاملی و موثر ارائه دهیم؟"

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش واحد توانمندسازي مدرسين: دومين روز از كارگاه سه روزه"چگونه يك سخنراني تعاملي و موثر ارائه دهيم؟" در روز
چهارشنبه مورخ ۱۲ آبان ماه ۱۳۹۵ با هدف ارائه اصول سخنراني تعاملي جهت ارتقاي عملكرد اعضاي هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران از ساعت۷:۳۰ تا ۱۵:۰۰ در سالن شوراي مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه برگزار شد.
پس از صبحانه كاري، ابتدا مروري بر اصول يادگيري بزرگسالان انجام شد. سپس تكنيك هاي تعاملي كردن سخنراني ارائه شد.
در ادامه در مورد موانع سخنراني تعاملي بحث و سپس هفت گروه از شركت كنندگان تشكيل شد و هر گروه به صورت تصادفي يك يا تركيبي از تكنيك هاي تعاملي را انتخاب كردند و فرصتي براي ارائه سخنراني تعاملي توسط شركت‌كنندگان با هدف ارائه بازخورد فراهم شد.
 اساتيد حاضر در اين كارگاه به ترتيب ارائه برنامه: دكتر ليلا صديق پور،دكتر عظيم ميرزازاده و مريم عليزاده دانشجوي دكتراي آموزش پزشكي بودند.

آخرين روز از كارگاه با عنوان پرزي و پاورپوينت روز چهارشنبه ۱۹ آبان ماه برگزار خواهد شد.

گالري عكس