برگزاری سمینار سراسری دانش پژوهی آموزشی

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش ، سمينار سراسري دانش پژوهي آموزشي مورخ ‌۲۵ تيرماه سال جاري به صورت آنلاين در تالار ابن سيناي دانشكده پزشكي برگزار شد.

اين سمينار را مركز مطالعات و توسعه اموزش وزارت بهداشت با مشاركت مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاههاي علوم پزشكي كشور ترتيب داده كه مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشكي تهران در تالار ابن سيناي دانشكده پزشكي برگزار كرد.

هدف از برگزاري اين سمينار آشنايي با مباني و مفاهيم پايه دانش پژوهي و محورهاي سمينار شامل :مباني و مفاهيم پايه دانش پژوهي آموزشي، ارزيابي دانش پژوهي آموزشي، راهكارهاي ترويج دانش پژوهي آموزشي، دانش پژوهي در آيين نامه ارتقا بود.

در اين سمينار مطالبي به صورت آنلاين توسط دكتر شهرام يزداني، تحت عنوان ريشه ها و مباني و مفاهيم پايه دانش پژوهي؛ دكتر فخر السادات ميرحسيني با عنوان ارزيابي دانش پژوهي آموزشي و  دكتر طاهره چنگيز با عنوان راهكارهاي ترويج دانش پژوهي اموزشي و دكتر فخرالسادات ميرحسيني با عنوان دانش پژوهي آموزشي در آيين نامه ارتقا ارايه شد.

در اختتاميه پرسش و پاسخ به صورت مجازي برگزار شده و با جمع بندي دبير علمي سمينار دكتر عظيم ميرزازاده در ساعت ۱۳پايان يافت .