برگزاری سومین جلسه آموزشی وبیناری از سلسله جلسات دوره برنا

سومین جلسه از سلسله جلسات دوره آموزشی برنا (سخنران موفق آموزشی) با موضوع بررسی یافته های روان شناختی موثر در ارائه یک سخنرانی موفق برگزار شد.

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، سومین جلسه از سلسله جلسات دوره آموزشی برنا (سخنران موفق آموزشی) در روز پنج شنبه مورخ چهاردهم مرداد ماه از ساعت ۱۳:۰۰ تا ۱۴:۴۵، به صورت وبینار و در بستر Skyroom برگزار شد.
موضوع این نشست، بررسی یافته های روان شناختی موثر در ارائه یک سخنرانی موفق بود. دکتر آذرخش مکری، روانپزشک و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این جلسه به تدریس باورهای درست و نادرست در زمینه سخنرانی پرداخت.
وی در پایان بیان کرد «اگر می خواهید در زمینه سخنرانی رشد کنید اجتناب نکنید؛ فرصت ها را مغتنم بشمارید و در هر مکانی که میسر بود به ارائه سخنرانی بپردازید.» همچنین ضبط سخنرانی خود و گرفتن بازخورد از دیگران را به عنوان راهکاری مفید در مسیر بهبود سخنرانی پیشنهاد داد. پس از پاسخ به سوالات دانشجویان جلسه به پایان رسید.