برگزاری سومین روز از کارگاه های محوری شانزدهمین دوره مهارت های آموزشی پایه (به صورت همزمان)

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش واحد توانمندسازي: سومين روز كارگاه هاي محوري از شانزدهمين دوره مهارت­هاي آموزشي پايه ويژه اعضاي هيات علمي به صورت همزمان در بستر نرم افزار BigBlueButtom روز سه شنبه ۳ تيرماه از ساعت ۱۳ الي ۱۵ برگزار شد.

مدرس اين كارگاه  در اين روز دكتر ماندانا شيرازي بود كه  مبحث "استفاده از شواهد در تصميم گيري معلم دانشگاه" را ارائه داد. اين كارگاه به صورت تعاملي برگزار شد و شركت كنندگان با استفاده از يك سناريو شواهد موجود در آموزش پزشكي را تمرين كردند.

ادامه مباحث اين دوره در كارگاه­ هاي محوري به صورت همزمان و كارگاه هاي انتخابي با توجه برنامه ارائه شده در تاريخ ­هاي مقرر برگزار مي شود.