برگزاری سومین روز وبینارهای تعاملی بخش روش های یاددهی- یادگیری به صورت همزمان از نخستین دوره کشوری مهارت های آموزشی پایه

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش واحد توانمندسازي: سومين روز وبينار تعاملي بخش روش هاي ياددهي- يادگيري به صورت همزمان از نخستين دوره كشوري مهارت هاي آموزشي پايه در بستر نرم افزار ادوبي كانكت روز دوشنبه ۵ آبان ماه از ساعت ۱۳ الي ۱۵:۱۵ برگزار شد.

مدرسين در اين روز به ترتيب ارائه برنامه: دكتر رسول معصومي و فرزاد واقف داوري بودند. هدف از اين كارگاه ها آشنايي اعضاي هيات علمي با موضوعات "امكانات پيشرفته پاورپوينت" و "يادگيري مبتني بر مساله" بوده است كه به صورت تعاملي با انجام تمرين و بحث و گفتگو براي شركت كنندگان ارائه گرديد.

ادامه مباحث بخش روش هاي ياددهي- يادگيري به صورت همزمان با توجه برنامه ارائه شده در تاريخ ­هاي مقرر برگزار مي شود.