برگزاری سومین روز کارگاه " چگونه یک مرور نظام مند در آموزش پزشکی را طراحی کنیم؟"

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش، واحد امور بین الملل، سومین روز کارگاه " چگونه یک مرور نظام­مند در آموزش پزشکی را طراحی کنیم؟"در راستای توسعه فرهنگ آموزش مبتنی بر بهترین شواهد و طراحی مرور مطالعات نظام­مند در آموزش علوم پزشکی، در روز دوشنبه مورخ 3 مرداد 1401 از ساعت 8:30 تا 13:00 به صورت مجازی و در بستر اسکای روم برای اعضای هیات علمی و علاقه­ مندان آشنا با حیطه­ های آموزش پزشکی برگزار شد.

در ابتدا دکتر رسول معصومی عضو کمیته آموزش پزشکی مبتنی بر بهترین شواهد دانشگاه به معرفی چک لیست های تخصصی حوزه آموزش پزشکی و نحوه استخراج داده ها پرداخت، سپس دکتر سحرناز نجات عضو هیات علمی دانشگاه، نحوه سنتز داده ها را ارائه کرد. در ادامه دکتر مریم علیزاده مدیر واحد امور بین الملل مراحل چاپ و انتشار مقالات را بیان کرد و مرور نظام مند توسط دکتر محمد جلیلی رئیس مرکز تحقیقات آموزش علوم پزشکی دانشگاه ارائه شد.

این کارگاه به صورت تعاملی و کارگروهی به همراه بحث و گفتگو با شرکت‌ کنندگان برگزار شد و در پایان نظرسنجی کارگاه توسط شرکت کنندگان در کارگاه انجام شد.