برگزاری سومین روز کارگاه های بخش عملکردی (روش های آموزشی) از بیست و یکمین دوره یادگار

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش: سومین روز کارگاه های بخش عملکردی (روش های آموزشی) از بیست و یکمین دوره یادگار به صورت حضوری روز سه شنبه ۲۹ آذرماه از ساعت 8:30 تا ۱۲ در سالن G6 سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در ابتدا دکتر مریم کرباسی، دکتر نسیم خواجوی راد به ترتیب مباحث «اصول طراحی ست اسلاید و تهیه منابع آموزشی» و «آموزش بر بالین بیمار و آموزش استدلال بالینی (ویژه بالینی)» را ارائه دادند.
در پایان دکتر غلامرضا حسن زاده، مبحث "آموزش مهارت های عملی" به صورت تعاملی به بحث و گفتگو و تبادل نظر با شرکت کنندگان پرداختند.
ادامه مباحث این دوره در کارگاه های بخش عملکردی با توجه به برنامه ارائه شده در تاریخ های مقرر برگزار می شود.