19 تیر 1403 سه شنبه
هفته آموزش

برگزاری سیزدهمین برنامه از کنگره هفته آموزش دانشگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش، سیزدهمین برنامه از برنامه های کنگره هفته آموزش دانشگاه با عنوان Turn Talk: نرم افزارهای هوش مصنوعی در اختیار معلم ، مورخ ۱۸ اردیبهشت ماه سالجاری از ساعت ۹:۰۰ تا ۱۰:۳۰ به صورت هیبریدی (مجازی و حضوری) در سالن دارالفنون سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
این نشست با حضور دکتر محبوبه مافی نژاد، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش، دکتر مریم علیزاده، مدیر واحد امور بین الملل مرکز مطالعات و توسعه آموزش، به صورت پرسش و پاسخ دو طرفه بین سخنرانان به معرفی ابزارهای هوش مصنوعی در اختیار معلم در نقش برنامه ریز، ارزیاب، ارائه دهنده اطلاعات و تسهیلگری، و تهیه کننده متریال آموزشی پرداخته شد.
لازم به توضیح است که برنامه های کنگره هفته آموزش در قالب برگزاری ۲۲ رویداد از ۱۶ اردیبهشت ماه الی ۲۱ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد. برای دریافت برنامه کنگره هفته آموزش دانشگاه اینجا کلیک کنید.