مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه

مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه

معاونت آموزشی

16 مهر 1403 دوشنبه

برگزاری ششمین کارگاه «اولین مدرسه کشوری پژوهش در آموزش»

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان، ششمین کارگاه «مدرسه کشوری پژوهش در آموزش» دانشگاه علوم پزشکی تهران با موضوع «اصول نگارش متون علمی» روز سه شنبه 23 مرداد 1403 به صورت آنلاین و در بستر اسکای روم برگزار شد.
دکتر سنور بایزیدی، استادیار آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، ابتدا با بررسی ویژگی های یک مقاله علمی به مواردی از جمله علاقه پژوهشگر، نیاز دنیای امروز و پرداختن به مباحث بین رشته ای تاکید کرد.
دکتر بایزیدی از تحقیق و برنامه ریزی به عنوان قدم اول در نگارش یک متن علمی یاد کرد. در ادامه به نوشتن و بازنگری به عنوان گام های بعدی نگارش متون علمی اشاره کرد‌. در بخش پایانی نیز سوالات به روز و پرتکرار این حوزه را بررسی کرد.
وی هر یک از مراحل نگارش متون علمی را به تفصیل شرح داد و به بررسی تک تک اجزای ضروری یک متن علمی پرداخت. همچنین ضمن تدریس، تعدادی از منابع و درگاه های کاربردی این حوزه نیز به شرکت کنندگان معرفی شد.
استادیار گروه یادگیری الکترونیکی در آموزش پزشکی نگارش یک مقاله علمی را به معماری ساختمان تشبیه کرد و از دانشجویان خواست با به کارگیری اصول کلی و جزییات ضروری، معماری شایسته باشند.
در پایان هر بخش به سوالات دانشجویان پاسخ داده شد و با مشارکت شرکت کنندگان از مباحث تدریس شده جمع بندی به عمل آمد.

کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
Enter your desired term to search
Enter your desired term to search
Theme settings