برگزاری مراسم افتتاحیه و اولین جلسه از دوره دانا

مراسم افتتاحیه دوره دانا در روز چهارشنبه مورخ بیست و پنجم بهمن ماه سال جاری با حضور دکتر نسترن مقبولی، مدیر واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه و ثبت نام کنندگان در دوره، در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد. دکتر مقبولی در ابتدا پیرامون هدف برگزاری دوره دانا، پیشینه دوره و روند برگزاری آن توضیح داد. سپس دانشجویان به معرفی خود پرداختند و از اشتیاق به حضور در این دوره پروژه محور گفتند.
همچنین به منظور آشنایی دانشجویان با یکدیگر و مرور مفاهیمی از آموزش پزشکی، سه گروه برای انجام دو مرحله بازی تشکیل شد.
در ادامه در اولین جلسه دوره دانا، دکتر عظیم میرزازاده، عضو هیئت علمی گروه داخلی و گروه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، به معرفی برنامه‌ریزی آموزشی، واژه‌شناسی و اهداف آن پرداخت. در این جلسه اهمیت برنامه‌ریزی آموزشی، مقدمه کوتاهی از انواع روش‌های آن و گام‌های برنامه‌ریزی آموزشی به دانشجویان ارائه شد.

Enter your desired term to search
Theme settings