18 مهر 1403 چهارشنبه

برگزاری مراسم تکریم دکتر میرزازاده و معارفه دکتر جهانشیر

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، مراسم تكريم دكتر عظيم ميرزازاده مدير پيشين مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه و معارفه دكتر امير حسين جهانشير مدير جديد اين مركز در روز شنبه سيزدهم آبان ماه با حضور معاون آموزشي دانشگاه، جمعي از مسئولين، اعضاي هيأت علمي وكارشناسان دانشگاه در سالن اجلاس ساختمان مركزي دانشگاه برگزار شد.
در ابتداي اين مراسم، دكتر سهراب پور معاون آموزشي دانشگاه ضمن تقدير و تشكر از زحمات دكتر عظيم ميرزازاده در دوران تصدي مسئوليت مركز مطالعات، به توصيف وجوه شخصيتي، علمي و مديريتي وي پرداخت و آن مقام را به عنوان فردي توانمند در همه عرصه ها و پيشرو در عرصه ي آموزش پزشكي معرفي نمود. در ادامه دكتر ميرزازاده ضمن تشكر از معاون آموزشي دانشگاه به بيان اهميت بهبود روند آموزش در دانشگاه پرداخت و فعاليت هاي انجام شده در اين زمينه را بسيار مهم دانست.
سپس دكتر جهانشير مدير جديد مركز مطالعات و توسعه آموزش پزشكي، ضمن بيان اوصاف علمي و مديريتي دكتر ميرزازاده به عنوان استادي بزرگ، مراتب شخصيتي وي را تحسين نمود. پس از آن دكتر فراهاني معاون آموزشي دانشكده توانبخشي و دكتر گلستاني معاون تحصيلات تكميلي دانشكده پزشكي، ضمن تجليل از مقام آن استاد ارجمند، در خصوص برخي خاطرات و تجارب كاري مشترك با ايشان،  مطالبي را بيان نمودند.
در ادامه كارشناسان مركز مطالعات و توسعه آموزش پزشكي با قرائت متني دكتر عظيم ميرزازاده را تكريم و از وي تشكر كردند.
در پايان مراسم هدايايي به دكتر ميرزازاده اهدا و حكم دكتر جهانشير ابلاغ شد.

گالري تصاوير