برگزاری نشست اول از مجموعه نشست های پخش غیر همزمان AMEE 2021

مجموعه نشست های پخش غیر همزمان amee2021 را واحد امور بین الملل مرکز مطالعات و توسعه آموزش برگزار می کند

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش، واحد امور بین الملل: اولین نشست از مجموعه نشست های پخش غیرهمزمان AMEE 2021 با هدف ایجاد فرصت شرکت در معتبرترین رویداد بین المللی آموزش پزشکی، آشنایی با آخرین تحولات بین المللی در حیطه آموزش پزشکی، فرصت به اشتراک گذاری تجربه های مختلف و بازاندیشی بر آن جهت ارتقای کیفیت آموزش علوم پزشکی در روز شنبه مورخ 11/10/1400 از ساعت 12:00 تا 14:00 به صورت مجازی در بستر T-Learning با استقبال بیش از 270  نفر از اعضای هیات علمی و علاقه مندان به کنفرانس بین المللی آموزش پزشکی اروپا در کلان منطقه 10برگزار شد.

در ابتدا دکتر محبوبه مافی نژاد، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش ضمن خوشامدگویی به شرکت کنندگان، اهداف و رسالت برگزاری این رویداد را بیان کرد .

در ادامه دکتر مریم علیزاده، مدیر واحد امور بین الملل مرکز به معرفی کلی و نحوه برگزاری برنامه (شامل :پخش فیلم، بحث و گفتگو و سخنرانی) پرداخت .

سپس اعضای پنل، دکتر عظیم میرزازاده، دکتر ناصر یوسف زاده و دکتر فرشاد شاه کرمی به ارائه، نقد و بررسی نکات کلیدی نشست با عنوان: What does a student or trainee want or need most from an educator? The changing roles پرداختند.