برگزاری نشست تابستانی مرکز مطالعات با دفاتر توسعه آموزش

نشست تابستاني مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه با دفاتر توسعه آموزش با حضور دكتر جهانشير مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش و  مديران دفاتر توسعه آموزش دانشكده‌ ها و بيمارستان ­ها در روز سه شنبه دوم مرداد ماه 1397، از ساعت 12:30 تا 15:00 در سالن G6 واقع در ساختمان ستاد مركزي دانشگاه برگزار گرديد. در ابتداي اين جلسه، مدير مركز ضمن خوشامدگويي به مدعوين و در بخش پيش از دستور، به بيان مطالبي در خصوص برخي موضوعات مهم در حوزه آموزش دانشگاه پرداخت. وضعيت بودجه و برخي راهكارهاي مديريت شرايط موجود، كميته مشورتي دانشجويي و ضرورت معرفي حداقل 2 تن از دانشجويان به عنوان نماينده هر دانشكده به مركز، AMEE Online  و شرايط خاص اجراي امسال و دو برنامه­ ToT در دو حوزه توانمندسازي و طرح­ هاي توسعه ­اي، اهم عناوين مطرح شده در اين بخش بودند كه مورد بحث و تبادل نظر اعضا قرار گرفت.

بررسي تغييرات «برنامه جامع توان­مندسازي آموزشي اعضاي هيأت علمي» نيز دستور اصلي اين نشست بود كه مدير مركز ضمن ارايه توضيحات مبسوط در خصوص تغييرات مورد نظر در اين برنامه، به سؤالات اعضا پاسخ داد.

در خاتمه دكتر جهانشير ضمن تشكر از تمامي اعضاي حاضر در جلسه، از احتمال تشكيل جلسه اي فوق العاده در بازه زماني يك ماه آينده، ويژه بررسي «برنامه جامع توانمندسازي اعضاي هيأت علمي» پس از اعمال تغييرات، خبر داد.

گالري تصاوير