18 مهر 1403 چهارشنبه

برگزاری نشست تابستانی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه با دفاتر توسعه آموزش

به گزارش واحد برنامه ريزي آموزشي مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، نشست تابستاني اين مركز با دفاتر توسعه آموزش با حضور دكتر ميرزازاده مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش و  مديران دفاتر توسعه آموزش دانشكده‌ ها و بيمارستان ­ها در روز سه شنبه دهم مرداد ماه 1396، از ساعت 10:00 تا 12:30 در سالن آزمايشگاه جامع تحقيقات برگزار گرديد.

در ابتداي اين جلسه، مدير مركز ضمن خوشامدگويي به مدعوين، به ارايه توضيحاتي در خصوص دستور كار اين نشست پرداخت. مهم ترين موارد پيش رو در ماه­ هاي آينده در حوزه توسعه آموزش، عنوان پيش ­دستور اين نشست بود كه دكتر ميرزازاده در ذيل اين عنوان، به موارد مهمي در خصوص اهم برنامه­ هاي حوزه توسعه آموزش در روزها و ماه­ هاي آينده، اشاره نمود و در فضايي تعاملي به پرسش­ هاي اعضا در مورد هر يك از برنامه ­ها، پاسخ داد.

در ادامه دكتر مافي نژاد عضو هيأت علمي مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، با بيان توضيحاتي، پيش نويس طرح كارورزي دانشجويان دكتراي تخصصي آموزش پزشكي در دفاتر توسعه آموزش را معرفي نمود و اظهار داشت اين پروژه بر اساس تقاضاي دفاتر آغاز شد؛ اين در حالي است كه تجربه برخي بيمارستان ­ها در خصوص همكاري دانشجويان، با بازخورد مناسب، همراه بوده است. سپس فرم هاي نظرخواهي از مديران دفاتر توسعه آموزش توزيع و ضمن استماع نظرات مديران، در خصوص تجربيات هر يك از دفاتر در اين ارتباط، بحث و تبادل نظر صورت پذيرفت.

در خاتمه دكتر ميرزازاده در خصوص چگونگي به­ كارگيري دانشجويان اين حوزه تخصصي به عنوان كارورز در دفاتر و اتخاذ ساز و كارهاي مناسب، توضيحاتي ارايه نمود.