18 مهر 1403 چهارشنبه

برگزاری نشست زمستانی مرکز مطالعات با دفاتر توسعه آموزش

به گزارش واحد برنامه ريزي آموزشي مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، نشست زمستاني اين مركز با دفاتر توسعه آموزش با حضور دكتر جهانشير مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش و  مديران دفاتر توسعه آموزش دانشكده‌ ها و بيمارستان ­ها در روز سه شنبه دهم بهمن ماه 1396، از ساعت 12:30 تا 15:00 در سالن آزمايشگاه جامع تحقيقات برگزار گرديد. در ابتداي اين جلسه، مدير مركز ضمن خوشامدگويي به مدعوين، به ارايه توضيحاتي در خصوص دستور كار اين نشست پرداخت. مجله رويش و لزوم ارتقاي رويكرد فعلي، فرايندهاي جشنواره مطهري و ضرورت توجه به ارتقاي كمي و كيفي آنها، فرايند همكاري مركز و دفاتر توسعه آموزش با دفتر تعهد حرفه ­اي دانشگاه، مهم ترين موارد مطرح شده در اين جلسه بودند كه مورد بحث و تبادل نظر اعضا قرار گرفت. سپس مسؤولان گروه­ هاي هفت گانه دفاتر، به بيان اهم موضوعات مطرح شده در جلسه نخست اين گروه ­ها پرداختند. دكتر جهانشير نيز با اشاره به فرازهايي از هر يك از گزارش ها، نكاتي را در خصوص آنها بيان كرد. جلسه با اعلام جزئيات برنامه نشست بهاري و تشكر از اعضا، خاتمه يافت.