برگزاری نشست مشترک مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه و کمیته های برنامه ریزی درسی دانشکده ها

به گزارش واحد برنامه ریزی آموزشی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، نشست مشترک مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه و کمیته­ های برنامه­ ریزی درسی با حضور مدیران دفاتر توسعه آموزش و اعضای کمیته ­های برنامه ریزی درسی دانشکده ­ها در روز سه شنبه بیست و نهم شهریور ماه از ساعت 13 تا 14:30 در بستر اسکای روم برگزار گردید. در ابتدای جلسه، دکتر محبوبه مافی نژاد مدیر مرکز مطالعات ضمن خوشامدگویی به مدعوین و تأکید بر اهمیت نظارت دقیق بر روند تدوین و بازنگری طرح دوره ها به عنوان یکی از برنامه های مهم معاونت آموزشی دانشگاه، اهداف برگزاری جلسه را تشریح نمود. سپس دکتر سپند ریاضی مدیر واحد برنامه ریزی آموزشی، گزارش خلاصه ای از روند اجرایی سازی شیوه نامه تدوین و بازنگری طرح دوره ها در یک سال گذشته و نتایج بررسی فرم های بازاندیشی دانشکده­ ها را ارایه کرد. در ادامه و پس از استماع نظرات برخی اعضای حاضر در جلسه، دکتر مافی نژاد به بیان توضیحاتی در خصوص موارد مطرح شده در فرم های بازاندیشی و راهکارهای ارتقای وضعیت موجود، پرداخت. در بخش پایانی این نشست، در خصوص یکی از راهکارهای کلیدی جهت ارتقای روند تدوین و بازنگری طرح دوره ها به عنوان عاملی بسترساز، بحث و تبادل نظر صورت پذیرفت.