18 مهر 1403 چهارشنبه

برگزاری نشست پاییزی دفاتر توسعه آموزش

به گزارش واحد برنامه ريزي آموزشي مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، نشست پاييزي اين مركز با دفاتر توسعه آموزش با حضور دكتر جهانشير مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش و  مديران دفاتر توسعه آموزش دانشكده‌ ها و بيمارستان ­ها در روز سه شنبه نهم آبان ماه 1396، از ساعت 12:30 تا 15:00 در سالن آزمايشگاه جامع تحقيقات برگزار گرديد. در ابتداي اين جلسه، مدير مركز ضمن خوشامدگويي به مدعوين، به ارايه توضيحاتي در خصوص دستور كار اين نشست پرداخت. بررسي راهكارهاي پيش رو براي كار دفاتر توسعه آموزش در بيمارستان­ ها و دانشكده­ ها يكي از عناوين اصلي مورد نظر براي اين جلسه بود كه در خصوص تجربيات هر يك از دفاتر در اين ارتباط، بحث و تبادل نظر صورت پذيرفت و در خصوص قعال سازي و تعامل بيشتر دفاتر بر اساس سنخيت و ماهيت آنها، پيشنهاداتي مطرح گرديد. به دليل لزوم اختصاص زمان بيشتر به دستور نخست نشست، طرح دستور دوم، به نشست بعدي دفاتر، موكول شد.