برگزاری نشست پاییزی مرکز مطالعات با دفاتر توسعه آموزش

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش: نشست فصلي دفاتر توسعه آموزش با حضور دكتر جهانشير مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه و مديران دفاتر توسعه آموزش دانشكده ها و بيمارستان‌هاي آموزشي در روز سه شنبه 22 آبان ماه سالجاري از ساعت 13 الي 15:30 در سالن G6 ساختمان مركزي برگزار گرديد.
در ابتداي اين جلسه، دكتر جهانشير ضمن خوش آمدگويي، فعاليت‌هاي مركز مطالعات در سه ماه گذشته را بازگو كرده و به پرسش‌هاي مديران دفاتر توسعه در مورد برخي چالش¬هاي موجود پاسخ داده و با ايشان به تبادل نظر پرداختند.
در ادامه دكتر مافي نژاد، مدير واحد فراگيران مراكز مطالعات، اين واحد و رئوس فعاليت¬هاي آن را معرفي كرده و خواستار مشاركت مديران دفاتر توسعه در موارد ذكر شده، به ويژه كميته هاي مشورتي دانشجويي شدند. در قسمت بعدي اين نشست دكتر سيما، مدير دفتر توسعه آموزش دانشكده پزشكي، تجربه اين دانشكده از ساخت كلاس¬هاي فعال و چالش هاي آن را بيان كردند.
آخرين قسمت نشست پاييزي دفاتر توسعه به معرفي پيش نويس سند جامع توانمندسازي آموزشي اعضاء هيئت علمي دانشگاه اختصاص داشت. دكتر جهانشير ضمن تاكيد بر ضرورت توانمندسازي آموزشي اعضاي هيات علمي دانشگاه، به تغييرات عمده اين سند در بازنگري جديد اشاره كرده، و از مديران دفاتر توسعه خواستند تا با بررسي دقيق آن، بازخوردهاي خود را براي جمع بندي به مركز مطالعات ارسال نمايند.

گالري تصاوير