19 تیر 1403 سه شنبه

برگزاری نهمین برنامه از کنگره هفته آموزش دانشگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش، نهمین برنامه از برنامه های کنگره هفته آموزش دانشگاه با عنوان پنل: سرنخ های کلیدی در برنامه های درسی مبتنی بر توانمندی مورخ ۱۷ اردیبهشت ماه سالجاری از ساعت ۱۰:۴۵ تا ۱۲:۱۵ به صورت  هیبریدی (مجازی و حضوری) در سالن دارالفنون سازمان مرکزی برگزار شد.
این نشست با حضور دکتر عظیم میرزازاده عضو هیات علمی گروه بیماری های داخلی، دکتر شیوا شیرازیان عضو هیات علمی دانشگاه، دکتر سپند ریاضی مدیر واحد برنامه ریزی آموزشی مرکز مطالعات برگزار شد.
در این برنامه مروری کوتاه بر کلیات و مفاهیم آموزش مبتنی بر توانمندی، برنامه درسی مبتنی بر توانمندی، سرنخ های کلیدی که در برنامه ریزی درسی مبتنی بر توانمندی پرداخته شد.
سپس چالش ها و موانعی که برای اجرای برنامه درسی مبتنی بر توانمندی ممکن است پیش بیاید مورد بحث قرار گرفت.
لازم به توضیح است که برنامه های کنگره هفته آموزش در قالب برگزاری ۲۲ رویداد از ۱۶ اردیبهشت ماه الی ۲۱ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد. برای دریافت برنامه کنگره هفته آموزش دانشگاه اینجا کلیک کنید.