برگزاری نهمین جلسه کمیته ارزشیابی هیات علمی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش، نهمین جلسه کمیته ارزشیابی هیات علمی دانشگاه با حضور دکتر احمدی نژاد، دکتر امیدخدا، دکتر گرانمایه، دکتر گلستانی، دکتر گندم کار، دکتر مافی نژاد و حمید خانجانی در روز سه شنبه مورخ 24 آبان 1401 از ساعت 12 به مدت 2 ساعت در سالن شورای مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای برنامه دکتر مافی نژاد، مدیر مرکز مطالعات، با اشاره به اولویت های تعیین شده جهت برنامه های کمیته ارزشیابی هیات علمی دانشگاه و اهمیت ارزشیابی مستندات فعالیت های آموزشی اعضای هیات علمی، توضیحاتی را در خصوص تدوین آیین نامه مربوطه ارائه کرد.

در ادامه دکتر گندم کار، مدیر واحد ارزشیابی آموزشی مرکز مطالعات، در خصوص دستور جلسه که بررسی فایل اصلاح شده آیین نامه ارزشیابی مستندات فعالیت های آموزشی اعضای هیات علمی توسط همتایان بود توضیحاتی داده و فایل مربوطه را به طور مشروح ارائه کرد.

در حین ارائه فایل آیین نامه، شرکت کنندگان در مورد محتوای آن پیشنهادات و نظرات خود را بیان کردند.

در پایان جلسه جمع بندی از مطالب ارائه شده انجام و مقرر شد فایل نهایی آیین نامه جهت طرح و بررسی به شورای آموزشی دانشگاه ارسال شود.