برگزاری هشتمین جلسه کمیته ارزشیابی هیات علمی دانشگاه در سال جاری

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش، هشتمین جلسه کمیته ارزشیابی هیات علمی دانشگاه در سال جاری با حضور دکتر امیدخدا، دکتر خواجوی راد، دکتر قطبی، دکتر کردستانی مقدم، دکتر گندم کار، دکتر مافی نژاد، دکتر وطن آرا و حمید خانجانی در روز دوشنبه مورخ 25 بهمن 1400 از ساعت 11 به مدت یک ساعت و نیم، به صورت مجازی در بستر اسکای روم برگزار شد.
در ابتدای برنامه دکتر گندم کار، مدیر واحد ارزشیابی آموزشی مرکز مطالعات، در خصوص دستور جلسه که بررسی آیین نامه مرور مستندات فعالیت های آموزشی اعضای هیات علمی توسط همتایان بود توضیحاتی داده و فایل مربوطه را به طور مشروح ارائه کرد.
سپس شرکت کنندگان در مورد محتوای آیین نامه نظرات خود را بیان کردند.
در پایان جلسه جمع بندی از مطالب ارائه شده انجام و مقرر شد فایل آیین نامه جهت بررسی بیشتر و ارائه نکات پیشنهادی اعضا در اختیار آنان قرار گیرد.