برگزاری هشتمین نشست کمیته دانشجویی توسعه آموزش در سال 1401

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان، هشتمین نشست کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه در روز یکشنبه مورخ بیست و یکم اسفند ماه از ساعت ۱۵:۳۰ تا ۱۷:۳۰ به صورت مجازی و در بستر اسکای روم برگزار شد.

در این جلسه که با حضور اعضای پیشین و جدید کمیته دانشجویی برگزار شد، دکتر محبوبه مافی نژاد، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه و دکتر مریم کرباسی مطلق، معاون واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان هر یک به نوبه خود ضمن تقدیر و تشکر از حضور فعالانه و تلاش های مثمرثمر اعضای کمیته در طول یک سال همکاری در سالی که گذشت، به خوشامدگویی اعضای جدید پرداختند و از حضور نیروهای جدید و پر انگیزه در این جمع، ابراز خرسندی کردند.

پس از معارفه اعضای جدید کمیته، ریحانه حسنی، از اعضای همکار کمیته دانشجویی به ارائه مقاله ای با عنوان Using patient storytelling to improve medical students’ empathy in Japan: apre-post study در قالب ژورنال کلاب پرداخت. نقد مقاله و نظرات حاضرین در جلسه مطرح شد.

در ادامه امیرحسین اقبال، دبیر کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه در خصوص فعالیت های یک ساله واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان و محمد صادق عادل مهربان، سرپرست کارگروه توانمندسازی دانشجویان در خصوص کارگاه ها، دوره پایه مهارت های نرم در دوران دانشجویی و پخش زنده اینستاگرامی در قالب مصاحبه با فارغ التحصیلان رشته های مختلف علوم پزشکی که به همت اعضای این کارگروه برگزار شده بود؛ توضیح دادند.

در پایان دکتر مافی نژاد از اعضای کمیته خواست تا با طرح پیشنهادات و نظراتشان در حوزه توسعه آموزش، و حضور پر رنگ خود در بخش دانشجویی همایش کشوری آموزش پزشکی به درخشش هر چه بیشتر کمیته دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران بپردازند.

Enter your desired term to search
Theme settings