برگزاری هشتمین نشست کمیته دانشجویی توسعه آموزش در سال ۱۴۰۲

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان، هشتمین نشست کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه در سال جاری در روز دوشنبه مورخ بیست و دوم آبان ماه از ساعت ۱۵ تا ۱۷:۳۰ به صورت حضوری برگزار شد.
در ابتدا نرجس شبانی، عضو جدید همکار کمیته، به معرفی خود پرداخت. سپس علی احمدی مقاله ای با عنوان
Artificial intelligence in medical education: a cross‑sectional needs assessment
را در قالب ژورنال کلاب ارائه کرد. در ادامه مهناز سادات مرتضوی، از سفر به اسپارتای ترکیه و حضور در دانشگاه سلیمان دمیرل در طرح تبادل دانشجو بین این دانشگاه با دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت. سپس امیرحسین اقبال، که به عنوان دبیر کلان منطقه 10، به کنگره بین المللی سالیانه تحقیقات دانشجویی دعوت شده بود در خصوص برنامه های کنگره توضیح داد. سارینا زارع نیز از برگزاری دو وبینار بین المللی تا پایان سال جاری خبر داد. همچنین محمد صادق عادل مهربان اعلام کرد کارگاهی حضوری به مدت ۲ ساعت در روز دوشنبه ۲۹ آبان ماه با موضوع مهارت های کلامی و غیر کلامی، به تدریس دکتر ابوالفضل صلواتی زاده برگزار خواهد شد و محل دقیق برگزاری آن طی روزهای آتی اعلام می شود. در پایان دکتر نسترن مقبولی، مدیر واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان، دقایقی در خصوص برگزاری ششمین جشنواره دانشجویی توسعه آموزش در سال جاری صحبت کرد و از حاضرین در جلسه، راهکارهایی را برای افزایش انگیزه دانشجویان به فعالیت در حوزه توسعه آموزش جویا شد.