برگزاری هفتمین روز از پخش غیرهمزمان AMEE 2020

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش، پخش غير همزمان كنفرانس بين المللي آموزش علوم پزشكي به صورت مجازي در مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه دوشنبه 19 آبان ماه 1399 با حضور اعضاي پانل: دكتر شعله بيگدلي، دكتر فخرالسادات ميرحسيني؛ دكتر الهه ملكان راد، دكتر فروزان شكوه، از ساعت 12:00 الي15:00 برگزار شد.

در ابتدا دكتر مريم عليزاده مدير واحد بين الملل مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه ضمن خوشامدگويي اعضاي پنل را معرفي كرد.

در ادامه سمپوزيوم‌هاي ضبط شده با عناوين زير با حضور اعضاي پنل پخش شد كه در انتهاي هر سمپوزيوم، توضيحاتي از طرف هيات رئيسه پانل بيان و بحث و گفتگو با شركت كنندگان حاضر ادامه يافت.

سمپوزيوم ها شامل موارد زير بود:

Best Practice: Scholarship is not just research: Nurturing scholarship in health professions education

Eeva Pyorala (Finland), Subha Ramani (USA), Rashmi Kusurkar (Netherlands)

Invited Address: The tyranny of metrics: On the use and misuse of metrics in medicine and education

Moderator: Aviad Haramati (USA). Jerry Z Muller (The Catholic University of America, USA)

كنفرانس مذكور از تاريخ 7 الي 9 سپتامبر 2020 در اروپا برگزار شد و مركز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشكي تهران با همكاري دانشگاههاي كلان منطقه 10، با هدف ايجاد فرصت آگاهي از آخرين دستاوردهاي علمي بين المللي در اين حوزه و همچنين ايجاد شرايط تبادل نظر و بيان تجارب اين برنامه را در قالب سلسله نشست‌هاي وبيناري برنامه ريزي نمود.

ادامه اين برنامه به مدت يك ماه (فايل برنامه در زير قابل مشاهده است) و عموما به صورت هفته اي در روزهاي دوشنبه و پنج شنبه بين ساعت 12 الي 15برگزار خواهد شد.

فايل برنامه