برگزاری هفتمین نشست کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه

هفتمين نشست ماهانه كميته دانشجويي توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشكي تهران با حضور دكتر ميرزازاده "رئيس مركز مطالعات و توسعه آموزش وزارت بهداشت"، دكتر مافي نژاد "مدير واحد فراگيران" و اعضاي كميته دانشجويي دانشگاه در روز سه شنبه مورخ بيست و هشتم آبان ماه از ساعت 15:30 تا 17:45 در ساختمان مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه برگزار شد. در ابتدا دكتر مافي نژاد ضمن خوشامدگويي و ابراز خرسندي از حضور رئيس مركز مطالعات و توسعه وزارت متبوع در اين نشست، به منظور آشنايي هر چه بيشتر ايشان با دغدغه هاي كميته دانشجويي توسعه آموزش، به طرح موضوع پرداختند. سپس حضار با توجه به گذشت بيش از يكسال از فعاليت هاي كميته توسعه آموزش دانشگاه، به بيان ديدگاه هاي خود و همچنين مشكلات و چالش هاي موجود در سطح كارگروه هاي توسعه آموزش دانشكده ها پرداختند.

در انتها دكتر ميرزازاده ضمن اميدواري به بهبود و ارتقاي كيفيت آموزش دانشگاه با مشاركت و همكاري دانشجويان، از فعاليت هاي صورت گرفته ابراز خوشحالي نموده و پيشنهادات كاربردي در جهت تقويت فعاليت هاي اين كميته در دانشگاه ارائه نمودند.