برگزاری هفدهمین نشست کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه

به گزارش واحد فراگيران مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، هفدهمين جلسه هم انديشي كميته دانشجويي توسعه آموزش در روز سه شنبه مورخ ۴ شهريور ماه از ساعت ۱۵:۳۰ تا ۱۷:۱۵ با حضور فعال كليه اعضا به صورت وبيناري و از طريق اسكايپ برگزار شد.
با توجه به شرايط موجود در جامعه و مذاكرات صورت گرفته با مدير مركز مطالعات و معاون آموزشي دانشگاه تصميم بر برگزاري سومين جشنواره دانشجويي توسعه آموزش به شيوه مجازي گرفته شد؛ و در اين جلسه اقدامات لازم به منظور برگزاري هر چه بهتر و پرشورتر جشنواره به بحث و بررسي گذاشته شد.
در اين نشست مجازي در خصوص برنامه هاي مد نظر روز برگزاري جشنواره، نحوه اطلاع رساني جشنواره، ساخت كليپ هاي مورد نياز و نحوه همكاري افراد در جشنواره مذكور صحبت شد. سپس با نظر مساعد اعضاي كميته گروه بندي و تقسيم وظايف صورت گرفت؛ و سرپرستان هر گروه موظف شدند به منظور تعامل بيشتر اعضا با يكديگر و پيشبرد هر چه سريعتر اهداف، جلساتي مدون برگزار نمايند.
در خاتمه جلسه، دكتر محبوبه مافي نژاد «مدير واحد فراگيران» از زحمات و همكاري هاي محمد جواد وادي زاده «دبير كارگروه دانشكده پيراپزشكي و عضو كميته دانشجويي توسعه آموزش» با مركز مطالعات دانشگاه در روند طراحي جلد مجله رويش تقدير و تشكر كرد.