برگزاری وبینار آشنایی با مهارت های نرم در دوران دانشجویی

واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی تهران، در راستای نیل به اهداف واحد از جمله ارتقاء سطح دانش، عملکرد و توانمند ساختن دانشجویان و ایجاد فرصتی برای رشد و شکوفایی استعدادهای آنان کارگاه هایی را برگزار می نماید.
با توجه به نیازسنجی انجام شده، وبینار «آشنایی با مهارت های نرم در دوران دانشجویی» با تدریس دکتر ابوالفضل صلواتی زاده در روز چهارشنبه مورخ دوم آذر ماه در ساعت ۱۸:۳۰ برگزار می شود.
کلیه دانشجویان رشته/ مقاطع مختلف علوم پزشکی علاقمند به شرکت در این کارگاه می توانند تا ساعت ۱۵:۳۰ روز چهارشنبه از طریق لینک yun.ir/tol2b3 اقدام به ثبت نام نمایند.
توضیح اینکه گواهی معتبر از مرکز مطالعات دانشگاه به شرکت کنندگانی تعلق می گیرد که در تمام مدت آموزش، حضور داشته باشند.